Певицата води в София британското алтернативно рокдуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които всъщност са съпруг и съпруга

Преди Тори Еймъс да излезе да представи албума Unrepentant Geraldines пред българските си фенове, на сцената в НДК на 20 юни се качват Тревър Мос и Хана-Лу, които да подготвят публиката за приказната музикална вечер. 

Виж още: Тори Еймъс ни кани на концерт в зала 1

Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа, за да омагьосва публиката с чисто новата си музикална рожба, появила се на бял свят на 13 май. Тя вече мина и през евростолицата Брюксел, а от редовните й постинги в социалните мрежи разбираме, че интензивното турне, което протича безоблачно, по-скоро я зарежда и вдъхновява за предстоящите изяви. На половин век, но с дух на 20-годишна девойка, певицата завладява слушателите си с мощен глас и виртуозно изпълнение на пиано.

Британското дуо, част от разпадналата се група Indigo Moss, имат зад гърба си три студийни албума, сред които едноименният Trevor Moss & Hannah-Lou и Quality First, Last & Forever!.

Последният, La Ferme De Fontanaille, е реализиран изцяло от собствената им музикална компания Anglophone Recording и вдъхновен от спокойния живот извън големия град.

Песните, включени в него, са записани във ферма по време на пътешествието на рок дуото с техния кемпер във френските провинции.

Тревър Мос и Хана-Лу прекарват там десетина дни в събиране на вдъхновение и емоции от провинциалния начин на живот, които вкарват на живо в записа на най-новите си песни, като документират работата си във филма Sur La Ferme De Fontenaille.

Глътката чист въздух, която носят с музиката си, можете да вдишате преди сцената да бъде "взривена" от безпощадната Тори Еймъс.

Билетите за първия концерт на Тори Еймъс в София са в продажба в Билетния център на НДК, онлайн и в цялата страна в мрежите на Еventim.bg ("Германос", "Пикадили", OMV, "Техномаркет" и др.) и Ticketprotal.bg (книжарници "Буктрейдинг", Office 1 и др.) на цена 50, 60 и 70 лв. за партер и 90 лв. за оркестрина.

Следете събитието и във "Фейсбук".