Новоизграден, модернизиран, изпълнен с музика и светлини, "Какао бийч клуб" отваря врати за лято 2015

"Какао бийч клуб" отваря врати за новия летен сезон на 30 май. Обявен от престижното списание DJ Mag за един от 7-те най-добри плажни клубове в света, новоизграденият клуб на "Какао бийч" посреща всички гости в напълно нова и свежа обстановка.

И тази година клубът обещава да привлече световния интерес и парти настроението с разнообразието и качествения музикален подбор в програмата си. Специално за откриването пристига един от любимите хаус диджеи - Санди Ривера. Билети на цена 15 лв. - на входа на клуба.

Напълно обновен, свеж, с нова визия и още по-добри условия, осигуряващи пълен комфорт за всички гости, клубът празнува началото на сезона. Изцяло нова конструкция, с вградена сцена, LED стени, редизайн на цялото пространство, както и подмяна на цялата озвучителна и осветителна система очакват всички почитатели на електронната музика, красивите морски изгреви и паметните нощи, които се сливат с деня.

Програмата и този сезон обещава да бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост-диджеи, емблематичния Джулай морнинг, както и 12-о издание на най-големия фестивал за електронна музика Solar Summer.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете https://www.facebook.com/CACAOBEACH и CacaoBeach.bg.

Източник: Cacao Beach Club