Звездата в "Двама бащи, двама синове" е Дмитрий Нагиев от "Кухня"

Новият сериал по Би Ти Ви комеди не е първата руска версия на успешна западна творба - спомнете си само детските повести за Буратино (по "Пинокио" на Карло Колоди) и Вълшебника от Изумрудения град (по "Магьосникът от Оз" на Лиман Франк Баум).

По подобен начин и "Двама бащи, двама синове" експлоатира успешната формула на "Двама мъже и половина", който на 19 февруари приключва екранния си живот след цели 12 сезона.

В случая обаче тримата мъже са дядо, син и внуче. Звездата тук е водещият на музикалното риалити "Гласът" в Русия, актьорът Дмитрий Нагиев, който играе себе си в комедийния сериал "Кухня" - като мутроподобен собственик на елитен московски ресторант.

Тук той се е разделил с емблематичната си гола глава, но не и с огромното си самочувствие. Героят му - актьорът Павел Гуров, нашумял с ролята на майор Лавров от популярен детективски сериал.

Любимец (и любител) на жените, пурите и уискито, той гони 50-те, но продължава да живее самостоятелно в огромно жилище, където му гостуват все различни мацки.

Когато напуска родния си град в провинцията, за да прави кариера, той оставя зад гърба си жена и син - Виктор, който 20 години по-късно цъфва на вратата му заедно със собственото си отроче Владик (Иля Костюков), когото Павел вижда за първи път.

Двамата заживяват при Гуров-старши, тъй като Виктор (Максим Студеновски) е в общи линии неудачник, когото жена му (Виктория Лукина) е зарязала, отново заради актьорска кариера.

Именно амбицията да си я върне, а не носталгията по отдавна изгубения баща, го е довела в столичния град.

Ситуацията се усложнява допълнително, когато се появява и майката на Виктор, бившата половинка на Гуров, която е властна и безпринципна...

"Двама бащи, двама синове" започва по Би Ти Ви комеди от този понеделник, 19 януари, в 22,30 ч. с двоен епизод, с повторение на другия ден от 16 м.. Сериалът, от който са заснети два сезона (2013-2014), е продукция на Yellow, Black and White, създали и хитовия "Кухня". 

Виж още: Музиката от сериала "Кухня" - 13 любими парчета