Рекорден интерес към фестивала Spirit of Burgas, община Бургас превръща основни булеварди в паркинг зони

С наближаването на Spirit of Burgas организаторите започнаха да разкриват все повече детайли от кухнята. Роби Уилямс например е решил да сбъдне мечтата на една своя тукашна фенка, която да си легне с него на сцената край морския бряг.

Звездата ще си избере момиче от Golden Circle зоната и ще го качи на сцената, където ще споделят леглото, което е част от декора на концертите му. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни в гига пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас. 

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас, откъдето коментираха: "По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи."

Надяваме се все пак не по шокиращия начин от клипа към Rock DJ...

Певецът е заголвал задните си части пред публика и въпреки че е щастливо женен баща на две деца продължава да разиграва номера с "червеното легло",

Преди време той дори целуна дупето на фенка от Норвегия, която събу късите си панталонки на сцената, след като го призова с плакат да остави автографа си върху кожата й, за да го превърне в татуировка.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече посетители от първоначално предвидените. В понеделник на специална пресконференция в Бургас се очаква да станат известни допълнителните мерки, за да се избегнат големите задръствания.

В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които се превръщат в безплатни паркинг зони с около 1200 места. 

Виж още: Фестивален влак с диджей вози до Бургас и обратно за Спирита

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места.

Източник: Spirit of Burgas 2015