FourFiveSeconds, с участието на сър Пол Маккартни и Кание Уест, е първия сингъл от предстоящия й осми албум, а междувременно бившият "бийтъл" записва и с Лейди Гага

Риана пусна клипа към първия сингъл от предстоящия си осми студиен албум. Във FourFiveSeconds участват Пол Маккартни и Кание Уест, които се появяват и в черно-белия клип, заснет от фотографския тандем Инез ван Ламсверде и Финъд Матадин.

Видеото е минималистично, като и тримата изпълнители носят деним. Идеята била на Кание, разказва Рири.

Денимът никога не излиза от мода - той е класика, икона, също като ш***ните "Бийтълс", обяснява певицата. Самата тя е облякла старо дънково яке "Шон Джон".

Първото представяне на песента пред публика е тази неделя, 8 февруари, на наградите "Грами".

Това не е първото супертрио, в което участва Риана - преди време тя гостува на продуцента си Джей-Зи в хита му Run This Town, отново заедно с Уест.

В миналото Маккартни е правил дуети и с други афроамерикански звезди като Майкъл Джексън (The Girl is Mine и Say Say Say) и Стиви Уондър (Ebony and Ivory).

Самият Кание също пусна сингъл с него - Only One. Сър Пол е на пианото, докато рапърът реди обръщение към дъщеричката си Норт от името на покойната й баба, д-р Донда Уест.

Видеото, в стила на любителските домашни клипове, е заснето в един дъждовен ден не от кой да е, а от режисьора на "Тя" Спайк Джонз.

След Риана и Кание Уест, Лейди Гага също се похвали в "Инстаграм", че записва със 72-годишния сър Пол, припомняйки как миналата година самият той й се обадил с предложение да поработят заедно, а тя му затворила телефона, защото мислела, че някой си прави шега с нея.