Знаехме, че Тарантино е строг шеф, но не подозирахме, че може да е чак такъв гадняр...

Ветеранът Кърт Ръсел се оплака, че не можел да подремва на снимачната площадка на "Омразната осморка", защото Куентин Тарантино имал навика да наказва сънливците, като им прави снимка в компанията на секс играчка.

Режисьорът, чийто осми филм излиза по кината у нас на 8 януари, имал строги правила за работа по време на снимки. Освен че нямали право да заспиват по време на паузите, на актьорите и останалите от екипа не било разрешено да носят никакви електронни устройства.

64-годишният Ръсел, който е работил с Тарантино и в "Бибрутално: Разходка Смърт" (2007), признава, че му било доста трудно да се съобразява с условието да не заспива. С напредването на възрастта актьорът придобил навика да изпада все по-често в дрямка по време на работа, но шефът му не позволявал това дори в почивките.

Пред британския тв водещ Греъм Нортън той разкри още подробности за наказанието, което спохожда поспаланковците: "Ако ви хванат, снимат до лицето ви Големия Джери, огромен виолетов изкуствен член - а фотосът се закача на стената, за да го видят всички."

Освен Кърт Ръсел, в осморката на Тарантино влизат още Дженифър Джейсън Лий, Самюъл Джаксън, Уолтън Гогинс, Тим Рот, Майкъл Мадсън, Брус Дърн и Демиан Бишир.

Фотогалерия: Омразната осморка на Тарантино

Друг мъчителен за Кърт момент от работата по "Омразната осморка" бил пускането на рунтави мустаци, което му отнело четири месеца и изобщо не се харесвало на дългогодишната му половинка Голди Хоун.