Интересът към концерта на певицата у нас е огромен, а преди това тя има участия още в Люксембург, Швейцария и три концерта в Полша

След като в края на август три от видовете билети бяха изчерпани, организаторите от Keen Acts решиха да дадат възможност на повече меломани да станат част от дългоочаквания първи голям концерт на Имани у нас. Последвалите преговори с мениджмънта са успешни и това ще позволи пускането на допълнителни категории. Целият втори балкон е вече отворен, като новите места са на цени от 50, 55 и 60 лв.

По всичко личи, че интересът към европейското турне на Имани е голям. Изключително позитивни са отзивите за първия концерт от него, който се състоя пред пълна зала преди броени дни във Франция. Преди датата в София се нареждат още Люксембург, Швейцария и три концерта в Полша. 

Въпреки интензивния си график, френската певица, чийто корени я свързват с екзотичните Коморски острови, не пропусна да покаже съпричастност и отдаденост към случващото се в последните дни. Тя подкрепи полските жени, включвайки се в акцията "черен понеделник" с послание в социалните мрежи, подкрепящо протестите от тази седмица, свързани с правото на собствено решение за прекъсване на бременност.

Виж още: Имани с нов албум - все така разкъртващ соул

Самата Имани отскоро е майка и даже се очаква да пристигне в София в компанията на сина си. От страна на професионалната й компания пък ще я очакваме заедно с невероятния ѝ бенд, включващ запомнящото се присъствие на двамата челисти Rodolphe Liskowitch и Julien Grattard, както и виртуозния китарист, когото познаваме от акустичните ѝ изяви в намален състав - Taofik Farah.

Грандиозното шоу на Имани и нейния страхотен бенд обещава да ни запознае с новия албум, но и да ни припомни любимите ни вече песни от досегашната ѝ авторска продукция.

Билетите за концерта на 19-и октомври в зала 1 на НДК са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.