Как може да бъде излекувана тази болест, без да подлагаме организма си на тежкото лечение с антибиотици

Човешкото здраве е една от най-деликатните теми, които повечето случаи се избягват. Това важи с още по-голяма сила, ако самата болест се смята за срамна. Под това определение обаче не влизат само венерическите болести, но има и такива, за които се притесняваме да говорим и да споделяме. По този начин не си правим услуга, напротив, задълбочаваме проблема. 

Типичен пример за такава болест е простатитът - коварно заболяване, което засяга все повече мъже в репродуктивна възраст.

Лечението на простатит най-често трае месеци, като организмът се натоварва с много антибиотици. Явява се при полово активните мъже и напоследък е все по-често срещано. Свързано е със зачестяването на неконтролируеми полови контакти, ранното започване на полов живот, плуване в мръсни басейни, неспазване на добра хигиена и т.н.  

Проблемът с лечението по принцип е, че съществува кръвно-простатна бариера, която пази органа и до нея не успяват да достигнат драстичните лекарства, като антибиотиците. За разлика от тях, билките, като Върбовката, например, нямат проблем. Те успяват да преминат кръвно-простатната бариера и да свършат работа.

Тук на помощ идва ПростаРен

Той e комбинация от натурални екстракти, действащи благоприятно върху простатната жлеза и пикочните пътища. Върбовката допринася за поддържане на хормоналния баланс (свързан с нормалния размер на жлезата) и подпомага отделянето на микроогранизми и отпадни продукти. 

Продуктът е подходящ за млади мъже, страдащи от простатит и за по-възрастни, които имат хиперплазия на простатата.