Какво интересно в клуба през март?

06.03 | Elegant Touch от Runo

Броени дни след официалното представяне на дебютното парче на Runo с Ирина - Play, имаме удоволствието да чуем младия резидент на клуб "Ялта" с проекта му Elegant Touch. Партито дава своеобразен старт на осмомартенския празник в компанията на Runo и диджея и продуцент Wallie. След дългогодишно приятелство и работа, двамата ще представят общите си проекти в Room 1 и ще ни въведат в модерното дийп хаус звучене. Входът за всички е свободен до полунощ.

07.03 | Blond:ish 

В месецa, посветен на жените, "Ялта" прави специален подарък на всички дами в нощта на 7 срещу 8 март, когато на гости пристига магнетичното дуо Blond:ish . Входът за нежния пол е свободен, а ослепителните и талантливи блондинки зад пулта ще се погрижат празникът да бъде запомнен. В тази мисия се включва и Стефан Попов, който ще владее пулта в ранните часове на вечерта.

13.03 | Contact със Стефан Попов

Проектът Contact на Стефан Попов ще се състои в цялото си очарование и музикална находчивост в натоварения със символика петък 13-и. Сигурни сме, че този ден ще е само и единствено позитивен за Contact, защото ни очакват много нови неща. За първи път сетът на Стефан Попов се допълва от откриващата и подгряваща селекция на Kiroff, което дава възможност на резидента да се слее с публиката и да осъществи "контакт" с тях, споделяйки впечатления и емоции от музиката. В сета на Стефан пък ще чуем една музикална линия, която акцентира върху текхауса с джаз елементи. Добавяме и саксофон за още повече цвят и музикалност. Входът до полунощ е свободен за всички. След това цената на билета е 10 лв.

14.03 | Пет години на радиопредаването Addicted to Music със Сони Фодера, диджей Силвър и DJane Koki

Addicted to Music - едно от емблематичните предавания на радио NOVA с DJ Silver и DJane Koki, част от програмата на радиото, което пуска най-доброто от световния и български електронен звук, става на пет години! Партито по случай рождения ден е на 14 март в "Ялта". Специално за купона идва австралийският диджей Сони Фодера, създател на лейбъла Beatdown, за който българските диджеи неотдавна издадоха парчета!

20.03 | Smite с Lion, Pavel Petrov, Shosho, Milen Yordanoev

Koнцептуалното събитие Smite се пренася в "Ялта" на 20 март. В първото за годината парти с изцяло български лайнъп взимат участие специално пристигащият oт Берлин за повода диджей Лайън, Pavel Petrov, Shosho и Milen Yordanoev от младата ъндърграунд организация Stratos. Обедини от обща страст и стремеж, артистите ще разгърнат потенциала си зад пулта в Room 1. Ще чуем стилово многообразен, но елегантен микс от хаус, текхаус, техно, дъб и геридж хаус. Билети на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

21.03 | Takeover със Stacey Pullen

Takeover продължава силната поредица от гости със Stacey Pullen - истински иноватор от втората вълна на детройтското техно, израснал под опеката на легендарната тройка Derrick May, Juan Atkins и Kevin Saunderson. С годините Stacey Pullen става известен със своите дълги, експериментални, много еклектични и соулфул пътешествия зад пулта, които продължават поне по пет часа. Всеки негов сет е като селекция от най-доброто от електронната музика през последните няколко десетилетия. Stacey Pullen свири на винил и дигитални носители за най-новата продукция, която е записал или получил от други продуценти. Не става дума за един или друг стил, а за пускане със страст и стремеж към иновация, които му позволяват да не се повтаря. Голяма част от музиката, която пуска, са версии на парчета, завършени по пътя към предстоящия си гиг. 

Билетите за събитието струват 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в клуб "Ялта". Всеки желаещ може да се възползва и от възможността да закупи клубна карта Takeover, която струва 80 лв. и осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015 г.

28.03 | Finnebassen, Runo

Краят на месеца ще ни се усмихне с гостуването на норвежката звезда Finnebassen. Отличителният меланхоличен хаус стил пропива всяко парче на артиста. Това прави музиката му лесно разпознаваема и запомняща се. Тракове като If You Only Knew на Aaliyah, Baby на Brandy и парчето Тоuching Me са знакови за работата на Finnebassen и поставят акцент в звученето му. Несъмнено това ще е една от най-интересните и ритмично наситена вечер, в която, oсвен Finnebassen, ще чуем и селекцията на младия резидент Runo, чийто стил перфектно пасва и допълва норвежеца. Билетите за партито са на цена от 20 лв, мястото е Room 1 на "Ялта", а датата - 28 март, събота.