Диджеят пристига за предпоследния уикенд от Solar Summer

Taзи събота, 15 август, в новия "Какао бийч клуб" пристига ключовият за бързоразвиващата се хаус сцена Фед льо Гран. Специалният гост на предпоследния уикенд от Solar Summer отсяда на последния етаж в петзведен хотел с частна градина, където ги посрещат с шампанско и кокосова вода.

Преди холандецът да застане зад пулта, за атмосферата на плажа има грижата резидентът на клуб "Ялта" Руно, който вече може да слушате всяка сряда в ефира на радио "Нова" с авторското му предаване Elegant Touch.

Определян за един от 30-те най-влиятелни диджеи в света за последното десетилетие, Фед каца на летището в Бургас, където ще го чака последен модел "Лексус". По време на престоя си диджеят ще има 24-часов достъп до фитнес центъра на хотела, тъй като държи особено на доброто си физическо здраве и тренира усилено преди всяко свое участие.

Здравословен кетъринг също е на негово денонощно разположение, а бекстейдж зоната ще бъде заредена със завидно количество шампанско, кокосова вода и свежи плодове.

Шоуто на Льо Гран започва след полунощ и продължава до изгрев слънце в неделния ден. Седмица по-късно е заключителният уикенд на Solar Summer в компанията на Hot Since 82 (21 август) и Виктор Калдерон (22 август). Билети на цена 40 лв. все още могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим".

Виж още: Cosmic Boys - мистерията на френското техно

Източник: Yalta Club