Технофестивалът започва с 4-дневен уикенд начело с Никол Мудабер (28 юли) и Ричи Хоутин (30 юли)

Официалното начало на истинското лято за парти феновете с дълъг уикенд, с който започва традиционният фестивал на клуб "Ялта" Solar Summer. Най-голямото лятно събитие за електронна музика у нас стартира с "Какао бийч" в компанията на звезди като Никол Мудабер и Ричи Хоутин.

Поредицата от партита продължава до 19 август, а зад пулта се очакват още Pan-Pot, Джейми Джоунс, Виктор Калдерон, Крис Либинг, Адам Бейър и Пако Осуна.

В продължение на четири седмици край морето Solar Summer кани почитателите на електронната музика да се забавляват с най-доброто от световната сцена.

Съблазнителната Дебора де Лука подгрява дълия парти уикенд в четвъртък, 27 юли. Диджейката, която разпродава всяко свое участие в България, се завръща с разпознаваемото си хард техно и минимал плюс, разбира се, чар.

Откриването на Solar Summer с Никол Мудабер е този петък, 28 юли. Нигерийската звезда печели милиони фенове не само с качествена музика, но и със своето присъствие и поведение - нецензурирано, освободено и вдъхновяващо. 

Следва последното парти от концепцията Sunward с Ник Кърли, Куартеро и Десо, а в неделя, 30 юли - отново Solar Summer с легендарния Ричи Хаутин. Създателят на концепцията ENTER идва отново у нас с автентичния си технозвук, а заедно с него на сцената излиза и един от резидентите на легендарните партита - Фабио Флоридо. Зад пулта се качва и Liubo Ursiny. 

Следва уикенд с Pan-Pot (4 август) и Джейми Джоунс (5 aвгуст). На 11 август за Solar Summer идва американската легенда Виктор Калдерон, а ден по-късно, на 12 август, е ред на диджея с неизчерпаема енергия Крис Либинг. Заключителният уикенд е поверен в ръцете на Адам Бейър (18 август ) и Пако Осуна (19 август).

По традиция партитата започват след 23 ч. и завършват по изгрев слънце, а за този специален момент идват хиляди туристи от всички краища на Европа.

"Чакам този изгрев цяла година, атмосферата е изключително позитивна и ми напомня за най-силните години на Ибиса. Това е първото парти, което поставям в календара си всяка година и съм благодарен за изключително топлото посрещане всяко лято. Ще се видим след месец!", коментира Виктор Калдерон за предстоящото си участие на Solar Summer 2017.

Подробности за фестивала може да намерите във "Фейсбук" страницата на клуб "Ялта", а билети за партитата могат да бъдат закупени на Еventim.bg.

Източник: Yalta Club