В деня на концерта си в България те ще се срещнат с дете, подкрепено от фондацията

Световноизвестната банда OneRepublic ще подкрепи мисията на българската фондация за подпомагане на деца със специални нужди "И аз мога"/I CAN TOO.

В деня на концерта в София, 2 юни, момчетата от OneRepublic, начело с фронтмена ѝ Райън Тедър, ще се срещнат с дете, което фондацията подкрепя.

През годините тениски с тениски на I CAN TOO се облякоха Григор Димитров, Антонио Бандерас, Долф Лундгрен, барабанистът на Guns N' Roses - Мат Соръм и още много български и чуждестранни звезди.

"Музиката и популярността идват с много отговорности, затова ние се стремим да обръщаме внимание на важните неща, на човека и неговите проблеми и най-вече да вдъхновяваме хората да си помагат взаимно", заявява фронтменът на бандата Райън Тедър.

OneRepublic са известни не само с хитове си, но и с филантропската си дейност. Социалните каузи, които момчетата подкрепят през годините, са с една обща цел - да помагат, доколкото е възможно на хора в нужда да имат по-добър живот. Именно така се казва и създадената от тях фондация - Good LIFE (Добър живот).

Концертът на OneRepublic в София е утре, 2 юни, в зала Арена Армеец. Вратите отварят в 18.30, а подгряващата банда - австрийците The Makes Makes, ще започне да свири в 20.00 ч.

Източник: Bulevard.bg