Точно две години след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето на 19 октомври в столичния клуб Mixtape 5

След успеха на изминалите партита от поредицата, дойде време отново да се отвори порталът към ерата на суинг, джаз, рокендрол и електро суинг музиката.

Вторият рожден ден на Smugglers Swing Club, ще отвори нова страница в историята на парти серията и ще представи едно винтидж парти от ново поколение. Вдъхновено от култувата вече лента "Великият Гестби" на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак, събитието ще пренесе посетителите си директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 19 октомври (събота) в клуб Mixtape 5 (бул. "България" 1, в подлез "Галерия"). Началото е в 21 ч., а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22 ч.

Както подобава за едно Гетсби събитие, клубът ще бъде преобразен в пищна бална зала, с изящни полилеи, цветя и ар деко елементи. Сцената на клуба и пултът на DJ-ите от The Smugglers Cоllective, ще се превърнат в екран за специално подготвено 3D mapping светлинно шоу. Спиращите дъха прожекции ще са сред основните акценти в пътуването на времето, наречено Smugglers Swing Club.

В традиционния винтидж будоар, всички дами ще могат да се преобразят с ретро прически и грим, направени от професионалисти. За да увековечат своята метаморфоза, на разположение ще бъде и тематично фотостудио, където всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен.

Музикалната селекция отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика.

Никое събитие, вдъхновено от 20-те години не е завършено без типичните за епохата танци. Танцьорите от Lindyhop.bg ще демонстрират оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблметичните песни от саунтрака на "Великият Гетсби".

Билети за Smugglers Swing Club: Party at Gatsby’s ще се продават единствено на входа на Mixtape 5. Преди 23 ч пропуските ще са на цена от 8 лв, след 23 ч - 10 лв.