Клуб "Ялта" посреща празника в нощта на 31 октомври с тематична зловеща атмосфера, вдъхновена от страшния и легендарен образ на трансилванския вампир

Октомври дойде, за да го изпратим и тази година с подобаващо кърваво парти по случай празника на Вси светии, обявиха от клуб "Ялта". Датата е известна - 31 октомври срещу 1 ноември.

Тематичното парти тази година възкресява легендата за зловещия владетел, живял недалеч от тук - жив мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива; с кървави очи, зловеща усмивка и остри зъби, жаден за безсмъртие и прясна кръв.

Фотогалерия: Хелоуин в клуб "Ялта"

Девизът на партито тази година е Find what you love and let it kill you, или "Убий идола си". Ако това е Жената котка, нека бъде с надрано лице, ако ли пък е Супермен, нека наметалото му бъде скъсано, а очите - насинени.

Чудовищното настроение в Room 1 е поверено на диджеите Стефан Попов, Руно и Павел Петров, a в потъналото в непрогледна тъмнина подземие на Room 2 - на момчетата от Takeover: Любо Урсини, Валди и Филип Черников. Билети могат да се закупят в "Ялта".

Пригответе се за близка среща от втория вид с Дракула в навечерието на 31 октомври, когато мракът ще ви скове в тих ужас и ще събуди най-големите ви страхове, подканят от клуба.

Тази година темата е актуална и покрай "Дракула неразказан", поредния филм за трансилванския княз Влад Цепеш (в ролята - Люк Евънс), който излезе по кината по-рано този месец.