Напоследък я засичат в компанията на актьора от "Здрач" Келан Лъц, "българския Херкулес"

Майли Сайръс е забелязвана вече на два пъти да купонясва с атлетичния Келан Лъц, който нашумя като вампира Емет Кълън от поредицата "Здрач" (2008-2012). Тази година той прекара известно време у нас, за да се снима в "Непобедимите-3" и "Херкулес: The Legend Begins", като редовно споделяше впечатления от България в социалните мрежи.

След първия път, когато ги видяха заедно, актьорът обяви, че мисли само за работата си и е щастлив ерген.

В края на месеца обаче Майли и Келън отново се появиха един до друг на партито след дебюта на Бритни Спиърс в Лас Вегас, където изгледаха спектакъла й Britney Spears: Piece of Me в "Планета Холивуд". 

Сайръс бе в звездната компания на Кейти Пери, а сред публиката в залата с над 4500 места бяха и други знаменитости като Селена Гомес, Адам Ламбърт, Серина Уилямс.

Свидетели твърдят, че в заведението, където се състоял купонът след представлението, Майли танцувала по масите, а нароченият за нейно гадже бил част от огромния й антураж и получавал от нея целувки по бузата.

Самият актьор също е необвързан, след като се раздели с досегашната си приятелка през май, макар че се събра с нея за кратко през лятото, припомнят медиите зад Океана.

Филмът, където Лъц се превъплъщава в Херкулес, излиза по кината в САЩ на 10 януари. Подготовката му за ролята заедно с българския каскадьорски екип и дубльорите му включвала конна езда, хвърляне на копие и бой с мечове или вериги. 

Обичам каскадите и екшън филмите, това е жанрът, който съм избрал като актьор, обяснява Келан. Режисьорът на "Херкулес: The Legend Begins" Рени Харлин ("Умирай трудно-2") му дал ценния съвет да не напомпва прекалено мускулите си, а по-скоро да ги подчертае.

В "Непобедимите-3" 28-годишният актьор си партнира с ветерани на екшън киното като Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Харисън Форд, Джет Ли, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Мел Гибсън, Уесли Снайпс.

Фотогалерия: Келан Лъц - от вампир в "Здрач" до Херкулес в България

Бившият на Майли - Лиъм Хемсуърт, участваше в предишната част от поредицата - "Непобедимите-2". С Майли изкараха заедно четири години, но през септември развалиха годежа си.