Концертът на белгийката е в зала "Универсиада" на 14 май, закупилите билети влизат безплатно и на официалното афтърпарти

След като чуят Села Сю на живо в зала "Универсиада", феновете й могат да продължат приятното си прекарване на официалното афтърпарти, което започва в столичния клуб *Mixtape 5* веднага след концерта.

Началният час е 22, а специален гост за вечерта е диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който има за задача да запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи.

Видео: Selah Sue - This World

Феновете, които имат билети за концерта на Села Сю на 14 май, могат да посетят напълно безплатно и афтърпартито, а за останалите - входът е 5 лв. (само на място).

Талантливата белгийка вече обикаля Европа с песните от новия си албум Reason, като натовареният й график включва концерт в различен град всяка вечер.

Виж още: Села Сю записа нов клип в Париж, чакаме я в София

След обиколката на Франция и Италия певицата поема към Източна Европа.

Билети "Ранно пиле": 40 лв. (категория правостоящи) само в магазин "Яко" на ул. "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67.

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. (категория правостоящи) в мрежата на Eventim.bg - "Пикадили", "Техномаркет", OMV и др. Седящите места в централните сектори B и C са на цени 60 лв. Местата във ВИП ложата на зала "Универсиада" са 65 лв.

Източник: Bulevard.bg