Room 2 се преобразява в театрална сцена за 4 спектакъла, дело на режисьора Радослав Гизгинджиев

Столичният клуб "Ялта" отваря врати за едно от най-древните изкуства, като става част от Нощта на театрите (TheatresNight.org) на 15 ноември.

От 18 ч. до полунощ пространството в Room 2 се преобразява в театрална сцена, за да посрещне любовта с четири благотворителни моноспектакъла на сценариста и режисьора Радослав Гизгинджиев.

Порив, лудост, страст, искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи - проектът "Любов" разгръща няколко различни истории, издадени и в отделни книги.

"Моето име", "Тук ли си?", "Любовта не може просто да отмине" и "Въпреки всичко" са четири моноспектакъла, които според създателите си заразяват с любов и почти непоносима искреност, като разсмиват истерично и доказват, че зад най-големите човешки страхове и достойнства стои една-единствена дума.

Авторът на романите "РАЙ" и "Дневниците" Радослав Гизгинджиев провокира публиката от сцената на "Ялта" с "Тук ли си?" - разказ за многото лица на една любов и страха от това, което най-много сме искали. 

Видео: След "ВИП брадър" Йоана скандализира с клип

В актьорска роля певицата Йоана, или Йоко Захариев, излиза първа пред зрителите в 18 ч. 

В 19,30 следва моноспектакълът на актьора Стефан Иванов "Моето име". Диана Димитрова и "Въпреки всичко" започват в 21 ч., а носителят на наградата "Икар" в категорията "Златен глас" Симеон Владов закрива клубната Нощ на театрите в 22,30 с "Любовта не може просто да отмине".

Билетите за постановките са по 10 лв. и тръгват в продажба от този петък, 7 ноември, като могат да бъдат закупени и от Белия бар в клуб "Ялта". Събраната сума ще бъде дарена за Дневния център за деца с увреждания във Велико Търново.