Ламар Одом излезе начело в статистиката на Google за 2015 г.

Ким Кардашиян - слава Богу! - не е в Топ 10 на най-търсените личности за 2015 г., но неин роднина го оглавява. 36-годишният Ламар Одом е женен за сестра й Клое от 2009 г. насам и освен в семейното риалити Keeping Up with the Kardashians, двойката се снимаше в свое собствено шоу -  Khloé & Lamar.

Въпреки 14-годишната си кариера като баскетболист в NBA и олимпийския медал от Атина 2004, той се оказа неизвестен за света и това го изведе до върха на търсенията в Google през изминалата година.

Причината обаче беше трагична за него - на 13 октомври той беше намерен в безсъзнание в публичен дом в щата Невада и настанен в болница в Лас Вегас на командно дишане, в кома. По-късно беше преместен в друго медицинско заведение в Лос Анджелис, вече в съзнание, но изписването му все още е проблематично заради няколкото леки инсулта и бъбречна недостатъчност.

Двамата с Кардашиян бяха в развод, но Клое остана до него, за да му помага във вземането на решения относно лечението. Тя обаче не е склонна да го приеме обратно - за да не превръща дома си в болница, а и според запознати Ламар все още не може да контролира пикочния си мехур и е на хемодиализа. Той има жилище в Лас Вегас, но живее сам. Има две деца от предишна връзка.

Краят в кариерата на бившата баскетболна звезда, играл за "Ел Ей Лейкърс" и "Лос Анджелис Клипърс", настъпи през 2013 г., когато се заговори, че взима наркотици и прекалява с алкохола. Според служители на "любовното ранчо" преди инцидента той бил забелязан да пие и да гълта хранителни добавки, известни като "билкова виагра".