Какво е закодирала съдбата в рождената ви дата

Древната наука за числата нумерология разкрива значението им в нашия живот. Така например според нумеролозите числото от рождената ни дата може да ни даде информация за това каква съдба ни очаква, какви черти са скрити в характера ни, дори какви магически способности крием в себе си.

За да разберете скритата си дарба, само трябва да съберете числата от рождения си ден, докато получите едноцифрено число.

Така наприемр ако сте родени на 30 ноември 1988 г., ще трябва да съберете 3+0+1+1+1+9+8+8=31, 3+1=4 - в този случай числото на рождената дата е 4.

Ето и значенията на числата:

1 - Вие имате силна воля и умеете да контролирате хората около вас. Вашата скрита дарба е да убеждавате и да хипнотизирате другите. Можете да се наложите над всеки един човек и да водите групи от хора.

2 - Вие сте много чувствителни и състрадателни. Вашата дарба се крие в ръцете ви. Трябва да ги използвате, за да успокоявате чуждата болка, но след това бързо трябва да възстановявате енергията си чрез контакт с природата.

3 - Вие сте галеник на съдбата. Родени сте под щастливо число и успехът цял живот ще ви преследва. За вас важи правилото "Внимавай какво си пожелаваш", тъй като дарбата ви е вашите мисли и желания бързо да стават реалност.

4 - Вие сте много стабилни и рационални хора. На вас трудно някой може да ви направи магия или да ви повлияе негативно, тъй като имате много силна енергийна защита, която ви пази.

5 - Вие имате отлично развита и много силна интуиция. Тя определя и вашата дарба, която е да предсказвате бъдещето с изключителна точност. Вслушвайте се във вашите предчувствия, защото много голяма част от тях са верни.

Интервю: Ванеса Виденова: Астрологията предлага знание, нужно на съвременния човек

6 - Вие сте много емоционални хора. Емоциите са и вашето най-силно оръжие. Можете да долавяте това, което другите чувстват, и по този начин без проблем да четете и мислите им.

7 - Вие сте човек на духовното. Вашата дарба е да сънувате пророчески сънища. Ако разтълкувате правилно сънуваното, може да избегнете много проблеми и да привлечете успеха на ваша страна.

8 - Вие сте много предпазливи хора. Не обичате да ви лъжат и се стараете да уличавате измамниците. Затова съдбата ви е дарила с таланта да разпознавате истината от лъжата;

9 - Вие сте човек на творчеството. Имате артистични умения и по тази причина често можете да видите нещо, което е невидимо за останалите. Вашата дарба е да общувате с починалите хора и дори несъзнателно да получавате информация от тях.

Източник: Sanovnik.bg