След като билетите свършиха за две денонощия, този петък в 13 ч. пускат последните 100 броя

Първият гастрол на Скрилекс в България е на път да се превърне в едно от най-чаканите събития за януари. Пуснатите преди месец билети за шоуто му бяха изкупени за два дни, а на черно цената им достига впечатляващи размери.

От клуб "Ялта" обявиха, че пускат последни 100 броя билети - от върнати или неплатени навреме резервации. Билетите ще се продават само на касите от мрежата на "Ивентим" -
http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi, и няма да има възможност за онлайн резервации или онлайн покупки.

Билетите тръгват в продажба точно в 13 ч.

Американският диджей, чието истинско име е Сони Джон Мур, има осем номинации за "Грами" и е спечелил шест от тях, последно през 2013 г. - с най-популярното си парче в YouTube, от едноименния му албум Bangarang.

Неизменна част от най-големите фестивали и арени по света, сега той идва за първи път и у нас на 29 януари.

"Реших, че през новата година искам да направя нещо различно. Искам да обиколя най-добрите клубове в света и да си почина за малко от напрежението на голямата сцена. Клубовете ми липсват. Ще е много, много интересно турне!", обясни Скрилекс преди няколко месеца.

"Ялта" е един от клубовете, които попадат в полезрението на Скрилекс, и двете страни бързо се разбират. За онези, които не успеят да се сдобият с билет, остава успокоението, че от столичния клуб вече преговарят за нова дата.

Виж и другия негов хит, който му носи "Грами" в денс категорията през 2012 г. - Scary Monsters and Nice Sprites.