Шведската модна компания H&M открива седми магазин в София на 14 ноември, точно в 11 ч. Това е първият магазин на H&M в България, който ще бъде разположен на търговска улица, и ще се намира на бул. Витоша 6.

"Изключително сме развълнувани да открием на ключова локация като бул. Витоша. Това е първият ни магазин на търговска улица в България и сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата. Наша мисия е да предлагаме качество и мода на най-добри цени. И с този прекрасен нов магазин се приближаваме още повече до нашите клиенти", заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър на H&M за България.

На 14 ноември H&M ще отпразнува откриването на новия си магазин с ваучери на стойност 20 лв. за първите 100 клиенти.

H&M Витоша 6 ще бъде разположен на три етажа и обща площ 2 300 кв. м. Ще предлага мода за жени, мъже и деца, включително и колекциите Ladies Trend, Everyday, Sport Ladies, H&M+, Divided, H&M Man и Small Kids. Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя, 10:00 до 21:30 ч.

От 14 ноември в 11:00 ч. ексклузивно в H&M на бул. Витоша ще бъде налична дизайнерската колекция на H&M с парижката дизайнерка Изабел Маран. За H&M Изабел създава облекла, вдъхновени от неповторимия й стил, микс от градска самоувереност, бохо шик и рокендрол настроение.