Американската алтърнатив-метъл банда ще бъде хедлайнер на първия ден Summer Chaos Festival

Американските алтърнатив машини Godsmack идват в България. Шоуто ще е част от Summer Chaos Festival ще се проведе на 16 Юни 2015 г. на стадион "Лазур" в Бургас. Това обявиха организаторите на събитието M.E.Music и Община "Бургас" в писмо до медиите.

Билетите за Summer Chaos Festival Burgas 2015 влизат в продажба от 18.11.2014г, вторник и могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като в продажба ще бъде пуснат само терена на стадион „Лазур”, в следните ценови категории:

Билетите:

Зона "Front stage" - промо цена за първите 300 билета - 90 лв.; редовна цена 110 лева
Зона "Терен 1" - промо цена за първите 300 билета - 75 лв.; редовна цена 85 лв.
Зона "Терен 2" - промо цена за първите 300 билета - 55 лв.; редовна цена 65 лв.

След изчерпване на промоционалното количество билети, те ще се продават на редовна цена за съответната ценова категория.

Феновете скоро могат да очакват и обявяването и на втория хедлайнер на вечерта - любимо име на родните и чуждестранни рок фенове, което също ще посети страната ни за първи път, обещават организаторите.

Godsmack трябваше да посетят България в рамките на фестивала Sofia Rocks 2012, но тогава вокалистът Съли Ерна имаше проблеми с гласа и цялото европейско турне на бандата.