Най-доброто от френската електронна сцена, събрано в тематичния French Connection Weekend

"Какао бийч клуб" продължава летния си сезон със специална изненада - две поредни нощни партита (15 и 16 юли), т.нар. French Connection Weekend, представя най-доброто от френската електронна сцена - с участието на Kiko, Citizen Kain и Cosmic Boys.

Дневните партита няма да останат по-назад, защото ще бъдат в ръцете на Kiko заедно с Vesselin (16 юли) и Cosmic Boys заедно с Shoto (17 юли).

В петък вечерта (15 юли) уикендът започва с Кико и Ситизън Каин.

Кико е талантлив диджей и продуцент, който дебютира в началото на 90-те. Смятан за един от най-влиятелните играчи на френската музикална сцена, с продукции за лейбъли като Signature By Kiko, Material Series и Definitive Rec, а музиката му звучи в турнето на Карл Кокс през 2010 г. и ключови места като The Womb (Токио), Fabric (Лондон), D-Edge (Сао Пауло) и редица други.

В същата вечер, ще чуем и Ситизън Каин, който е не по-малко познат на аудиторията. Избягал от младежките си пънкарски години, след 2005 г. френският диджей и продуцент развива много лично отношение към електро и минимал техното. Музиката му е експлозия от енергични звуци, понякога чувствена и еротична, но винаги силно ритмична.

Това важи както за емблематични парчета като Doppelgänger, което го нарежда в челните позиции и получава подкрепа от имена като Ричи Хоутин, Пийт Тонг, Дъбфайър и Бени Бенаси, така и за по-скорошните негови клубни хитове, например The Elephant и Lipstick Sucker.

В събота вечерта (16 юли) пред публиката излиза френското дуо "Космик бойс" - Себастиен и Габи, които отдавна са се посветили на техномузиката и имат собствен издателски лейбъл, Scander. Двамата обикалят сцената на фестивали и клубове с уникалния си стил, който съчетава техно, минимал и електро. Продукцията им често достига Beatport класациите, където фигурират известни техни заглавия като Scorpion, The Day Before, I Don't Care. Дуото е свързано и с легендарния лейбъл на Ричи Хоутин Minus, чрез ремикса на Марк Хоул Girl One.

Билети за French Connection Weekend могат да бъдат закупени на цена 30 лв. (за двудневен билет) в мрежата на "Ивентим" и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

Източник: Cacao Beach Club