Масео Плекс, Mигел Кембъл, Мис Китин и Шал Осин застават зад пулта в коледното издание на фестивала за електронна музика - на 27 декември в зала "Арена Армеец"

Декември идва, а това несъмнено създава трепетно очакване за по-доброто коледно парти - Solar Christmas, организирано за поредна година от клуб "Ялта" в "Арена Армеец" .

Чакаме го след месеца, на 27 декември, в столичната зала "Арена Армеец", a за настроението в нощта между Коледа и Нова година ще се грижат Масео Плекс, Mигел Кембъл, Мис Китин и Шал Ошин, заедно с водка "Финландия".

Какво е различното тази година? За пръв път електронната сцена е представена с цялото си разнообразие, а звукът е издигнат на съвсем ново равнище, обясняват организаторите.

Най-яркото име в афиша е Масео Плекс, познат като Maetrik от рейв културата през 90-те. Дълбокият му саунд, комбинирал стилове като техно, електро, хаус и фънк, раздава еднопосочни билети за междугалактическо пътуване.

Години наред профилиране и отдаденост на работата водят Масео до първия му албум Life Index, участия на най-големите фестивали за електронна музика, компилациите DJ-Kicks и най-важното - шлифоват неговия мистичен музикален стил.

Плекс идва в компанията на Шал Осин, с когото са част от лейбъла Ellum.

Ударна доза хаус в дните преди Нова година носи Мигел Кембъл. Oснователят на Outcross Records и половината от ъндърграунд дуото HCB не спира да продуцира музика, а някои от последните му преработки включват Basement Jaxx & RÜFÜS.

Коледната звезда изгрява и в компанията на атрактивната Мис Китин. Освен диджей, французойката Каролин Ерве влиза и в ролята на певица, текстописец и продуцент.

Това определено й помага при сливането на стилове като дъб, електро-поп и джакинг хаус, както и смелото миксиране на Принс с "Афекс туин". 

Билетите за "Солар Кристмас" са в мрежата на "Ивентим" и клуб "Ялта".