Бебето ще носи името Габрио Тулио

Ерос Рамацоти се сдоби с мъжки наследник късно през нощта в събота. Новината съобщи в социалните мрежи самият изпълнител. Бебето тежи 3,8 кг и се казва Габрио Тулио - макар че медиите на Ботуша твърдяха, че известният певец ще го кръсти на баща си Родолфо.

Майката Марика Перегринели се чувства добре след раждането и очаква да бъде изписана през следващите няколко дни.

Ерос не скри вълнението си от радостното събитие и публикува в "Инстаграм" снимка на плюшено мече с бяла панделка, на която са избродирани двете имена на първия му син, като се пошегува, че малкият "вече свири на китара". 

Виж още: Ерос Рамацоти иска синът му да се роди по природосъобразен начин

Емоцията е голяма, благодаря ти любов моя, обърна се той към втората си съпруга, с която сключи брак през юни м.г. Булката носеше рокля от "Валентино" с музикален десен - на петолиния с ноти.

Дори в деветия месец Марика изглеждаше изненадващо свежо и споделяше, че се чувства по-добре от когато и да било.

Виж още: Ерос Рамацоти чака син и нов албум

Италианската красавица до последно се гордееше със завидна фигура, а дни преди раждането сподели в социалните мрежи селфи от фризьорски салон в Милано, на което е облечена с минирокля.

Зрителната измама от десена на дрехата правеше бременността на манекенката трудна за разпознаване. 

В този корем "се крие най-доброто от нас",

написа тогава като коментар бъдещият мъжки татко.

Самата Марика сподели шеговито, че "огледалото е изкривено или криво" - а феновете й не спряха да я затрупват с комплименти, сред които най-честите бяха:

"Изглеждаш страхотно!", "Невероятна си!" и "Завиждам ти!"

Рамацоти има още две дъщери. Аврора Софи е най-голямата - тя навърши 18 през декември. Нейна майка е швейцарския модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002 г. Рафаела Мария е втората му дъщеря, която Марика роди през 2011 г.

Съвсем скоро Ерос ще зарадва феновете си с нов албум, а наесен започва световното му турне, което отбелязва 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало най-големите му хитове. 

София също става част от обиколката на 26 септември, събота. Продажбата на билетите вече тече в мрежата на "Ивентим". Пропуските за голямото събитие в "Арена Армеец" са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120 лв.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гастрола на Ерос Рамацоти у нас.