Dubfire и Sharam представят най-новите си проекти на 5 и 6 август на "Какао бийч"

Още един вълнуващ уикенд се задава край морето благодарение на клуб "Ялта" и фестивала Solar Summer на "Какао бийч".

В два последователни дни (5 и 6 август) клубът посреща и двете легенди от дуото "Дийп Диш".

В петък публиката ще се наслади на най-новия проект на Дъбфайър с премиера за България - Hybrid.

Заедно с него ще чуем и сета на харизматичната Саманта.

Още следващата вечер, на 6 август, Шарам представя актуалния си албум в компанията на Анна.

Виж още: Клуб "Ялта" обяви програмата на Solar Summer 2016

На 5 август уикендът започва с уникално шоу, представено от титана на техното Дъбфайърe. След две години подготовка концепцията "live HYBRID" е един от най-успешните проекти на диджея след дебюта на лайв шоуто на Amsterdam Dance Event през 2014 г.

Описван като "нещо напълно различно от всичко, което сме виждали и чували до сега", тук Дъбфайър напълно преоткрива концертното изживяване, като съчетава елементи от 2D и 3D анимация с музика на живо и светлинни ефекти.

Шоуто излиза извън рамките на въображението и има за цел да изследва пресечната точка между науката и технологията, между човека и машината, както и тяхната еволюция и неизбежно им сливане, обяснява диджеят своята концепция.

През 2015 г. той e обикаля общо 12 държави с проукта live HYBRID, а преди да дойде у нас, се представи и на тазгодишния фестивал Коачела в САЩ. 


Заедно с Дъбфайър на сцената в "Какао бийч клуб" излиза и една изряваща звезда на техно сцената - Саманта. Само на 23 години тя печели най-мащабното състезание за диджеи в родната си Литва - Burn Residency, като се отличава сред 7000 участници от 133 държави. Нейната дълбока страст към техно музиката и магнетичното й присъствие зад пулта показват, че тя е намерила мястото, където принадлежи.

Уикендът продължава и в събота, 6 август, когато клубът посреща Шарам", който представя новия си албум Retroactive. Седем години след дебюта си със соловия албум Get Wild, ирано-американският диджей продължава да разказва своята история чрез ретроспекция към ъндърграунд сцената на Вашингтон и любовта си към денс музиката, откъдето идва и заглавието на албума. Авторът му се връща към корените си чрез 13 парчета - от диско, вдъхновено от 80-те, до тъмни, хипнотични и наситени с дръм енд бейс звуци.

Заедно с Sharam на 6 август зад пулта застава и очарователната Анна - диджейка, родена в Бразилия, която бързо изкачва класациите благодарение на съблазнителното и в същото време силно, ударно техно.

Билети на цена 30 лв. могат да бъдат закупени в OMV, "Какао бийч клуб" и мрежата на Eventim.bg.

Началото на фестивала е в събота, 30 юли, с гастрола на Марк Найт.

Виж още: Марк Найт: България ми е като втори дом

Източник: Cacao Beach Club