Партитата на 14-15 юли по морето

В уикенда около 14 юли крайморският клуб "Какао бийч" продължава летните партита с гостуването на D-Formation. Заедно с него на сцената се качват Стефан Джи и Шото, а в събота е ред на Carlo Ruetz и Павел Петров.

D-Formation, по-познат като Димас Карбайо е собственик на Beatfreak Recordings - първият испански ъндърграунд лейбъл, който поставя началото на електронната музика в страната още през далечната 1997 г.

С над 25-годишна кариера зад пулта и в звукозаписното студио, той се слави като едно от най-уважаваните имена на електронната сцена. Доказателство за това е албумът му Madrid за Yoshitoshi (лейбъла на Deep Dish), включен в престижна поредица компилации, като D-Formation е единственият испански изпълнител в нея.

През последните години издигането му като диджей и продуцент продължава, носейки му признание и подкрепа сред мнозинството в ъндърграунд индустрията - от тек и прогресив хаус до транс. Това се отдава на мелодичните звуци, присъщи за неговите парчета, които се харесват от диджеи като Тиесто, Армин ван Бюрен, Дани Теналия, Джон Дигуийд - и му позволяват да работи за световни музикални компании като "Сони мюзик", "Върджин рекърдс" и редица други.

В петък, заедно с D-Formation, на сцената на "Какао бийч" се качват Shoto и Stephan Gee с дълъг b2b сет.

На 15 юли, събота, клубът посреща още едно важно име в света на електронната музика - Carlo Ruetz. До 2013 г. той вече пуска от десетилетие, но през същата година издава дебютния си албум Breakthrough, който го изстрелва под светлините на прожекторите. В рамките на само едно денонощие албумът му се нарежда на челно място в класацията на Betaport за минималистично техно и запазва позицията си седмици наред.

Breakthrough привлича и Ричи Хоутин, което му позволява да направи няколко краткосвирещи албума за Minus и да участва в няколко партита Enter в Ибиса.

Компания на Carlo Ruetz зад пулта на "Какао бийч" ще прави Павел Петров.

Билети за 14 и 15 юли ще намерите в мрежата на Eventim.bg. Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита - в страницата на "Какао бийч" във "Фейсбук" и на CacaoBeach.bg.

Източник: Cacao Beach Club