Chevrolet отбеляза премиерата на новия градски модел Spark с гръм!

Искрата на живота, искрата на интуицията... всичко на този свят започва с една искра.

Дългите и тъмни зимни нощи изпълват някои хора с боязън и униние, но за Ник Уилямс те са прекрасна възможност за възпламеняване на придружени от Spark цветни искри по улиците на европейските градове.

Артистът със световна известност в областта на светлинните графити в градска среда създава експресивни творби с помощта на дим и светлина.

Подобно на творбите на Уилямс, Chevrolet предизвиква традиционното разбиране за градски автомобил със своя Spark! Новият модел на Chevrolet е изпълнен с модерни технологии, от него блика жизнерадост, съвременен дух и функционалност, а излъчването му не отстъпва по яркост на бляскавите фойерверки в нощното небе! 

Малкият Chevrolet Spark е уникален градски автомобил. Той е динамичен петместен хечбек, конструиран така, че да възпламени както желанието на младите хора, които се сдобиват с първия си личен автомобил, така и жителите на големите градове със своя самоуверен дизайн и ярки цветове, достъпни цени, безопасност, икономичност и маневреност. 

Лесен за управление, паркиране и поддръжка, той се чувства като у дома си по улиците на модерните градове.

Превърнете своя Chevrolet в произведение на изкуството с помощта на светлината,

Ник Уилямс демонстрира как с малко творчески подход можете да прибавите впечатляващи ефекти към вашия автомобил Chevrolet в прегръдките на нощта. Използвайки единствено обикновено домашно фенерче и любителска цифрова камера с възможност за ръчни настройки, вие можете да създадете своя собствена светлинна "картина" само за няколко минути.

  • Избягвайте места с много и силно улично осветление – колкото по-тъмна е основата за вашата картина, толкова по-добре.
  • Поставете вашата цифрова камера на стабилна повърхност или още по-добре – на статив, ако разполагате с такъв.
  • Избягвайте места с много и силно улично осветление – колкото по-тъмна е основата за вашата картина, толкова по-добре.
  • Поставете вашата цифрова камера на стабилна повърхност или още по-добре – на статив, ако разполагате с такъв.
  • Използвайки ръчния режим за настройки, изберете светочувствителност ISO 100, бленда f/8 и максимално дълго време за експозиция.
  • Натиснете спусъка и "нарисувайте" желаната картина с мощно фенерче, изключвайки го в моментите, в които не "рисувате"!
  • Проверете резултата на екрана на камерата. Ако картината е твърде светла, опитайте отново!