Веселина Стефанова и Георги Василев се представиха най-добре в предизвикателството, отправено от Heineken и спечелиха пътуване до Лондон

Веселина Стефанова и Георги Василев доказаха, че София няма тайни от тях. Двамата влязоха на opensofia.bg в събота (27 септември), точно в 15:00 и познаха всички места, които видяха във видео предизвикателството. След това трябваше да обиколят всички локации и да съберат следите, оставени за за тях.

Наградата

За Веселина и Георги приключението продължава и след края на играта, защото двамата заминават за Лондон. В многомилионния град ги очаква специален гид. Той ще ги отведе далече от туристическите забележителности, право в центъра на събитията, където ще получат уникалната възможност да се запознаят с потайностите, достъпни само за посветени. 

Виж още: #Opensofia: Нещо хубаво се случва в София

Предизвикателството на Heineken

Видео предизвикателството е лична селекция на трима чужденци, които живеят в София и имат желание да ни покажат нов и индивидуален поглед към столицата. За целта Зак, Карлос и Пол се въоръжиха с Google Glass и обиколиха любимите си локации в търсене на нови и неочаквани хора и преживявания. 

Идеята на Heineken 

София се променя, но ние често не забелязваме. Еволюцията се случва точно под носа ни и въпреки това ние оставаме безразлични. Трябва ни свеж поглед, който да ни провокира да преоткрием мястото, на което живеем и този поглед може да ни даде човек отвън – такъв, който не е натоварен с нашите очаквания и разочарования. Ако и успеем да се поставим на негово място, това е изцяло ново изживяване, което със сигурност ще ни разтърси и даже може да промени гледната ни точка.

Георги и Веселина празнуват победата си в #OpenSofia.