Клуб "Ялта" поглежда назад към корените на хип-хопа със серия от партита. На 3 октомври анонимен диджей - легенда в жанра, представя най-доброто от миналото и настоящето

С началото на новия сезон клуб "Ялта" навлиза в богат и разнолик музикален период. Първият резултат от идеите и усилията на организизаторите стават видни в петък, 3 октомври, с дебютното издание на Back2Basics. Партито представя най-доброто от хип-хоп, соул и RnB музиката от миналото и настоящето.

Виж още: Спечели три покани за двама за хип-хоп партито Back2Basics

Back2Basics идва като отговор на комерсиализацията на хип-хоп културата и музиката у нас, превърнала се в новата вълна и еквивалент на попфолка, обясняват от клуба. Събитието застава като контрапункт на масовия, лишен от смисъл рап, за да изгради мост между истинското хип-хоп звучене и неговите верни фенове.

Това ще бъде партито, където диджеят остава анонимен, но все така силен с присъствие и отличителни качества зад пулта. И въпреки че човекът зад маската е един от пионерите в жанра у нас, познат с едни от най-големите партита за черна музика в зората на прохождащия българския хип-хоп, той ще остане зад кулисите, за да покаже, че ролята на музиката е водеща.

Автентичното хип-хоп парти ще влезе в Room 1 с желанието и амбицията да се превърне в предпочитаната дестинация за всички онези фенове, които усещат ритъма на този стил музика с цялото си съзнание и душа. 

Билети ще се продават на входа на цена 10 лв.