След зрелищното шоу на 5 юни еуфорията се пренася на официалното афтърпарти в клуб "Терминал 1", където се очаква да дойдат и самите музиканти, за да отпразнуват началото на турнето си

Легендите от Бристол кацнаха на летище София в ранния следобед на 3 юни заедно с екипа си от 20 души, два дни преди да излязат пред публика в Зимния дворец на спорта.

Робърт (3D) дел Ная и Грантли (Daddy G) Маршъл засега не разкриват подробности за новото си сценично шоу, за което засега е известно, че преплита 3D технологията с актуални социални и политически проблеми.

Виж още: "Масив атак" с чисто ново аудио-визуално шоу на 12-метров LED екран

Преди началото на внушителните визуални и звукови експерименти с хип-хоп ритъм, преплетен с характерните за "Масив атак" нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге, атмосферата в Зимния дворец ще нажежи диджей Рамзи Херкулес.

Ветеранът зад пулта, който миксира музика още от 1993 г., ще подгрее феновете с преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.

Заедно с 3D и Daddy G на сцената излизат Анджело Брускини (китара), Уистън Блисет (баскитара), барабанистите Деймън Рийс и Джулиен Браун, както и гост-вокалистите Мартина Топли-Бърд, Хорас Анди и Дебора Милър, които ще потопят публиката в халюциногенно музикално пътешествие. Освен емблематичните трип-хоп парчета от албумите им Heligoland и Mezzanine, българската публика може да чуе на живо и неиздавани композиции.

След масивната аудио-визуална атака купонът се пренася в клуб "Терминал 1", където се очаква появата на самите изпълнители, както и много тематична музика, която да продължи подобаващо нощта.

Билетите за фензоната на концерта са вече разпродадени! Останали са билети за централните сектори на цени от 65 до 80 лв., които могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg и в мрежата на "Тикетпортал" в цялата страна (книжарници "Буктрейдинг", магазини "На тъмно", "Офис 1", Билетен център на НДК), както и от касите на Зимния дворец на спорта в деня на концерта.

Следете събитието и във "Фейсбук"!

"Масив атак" се настаняват в хотела си