Спайк Джоунз режисира дъщерята на Анди Макдауъл в продължение на култовия си музикален клип Weapons of Choice. Добре дошли в Kenzo World!

Забравете Бийонсе и осемте й награди от MTV! Японската модна къща "Кензо" рекламира новия си парфюм Kenzo World с видео, което може да съперничи на най-добрите музикални клипове.

Режисьор е Спайк Джоунз, който през 2001-2002 спечели "Грами" и шест видеонагради на MTV с Weapons of Choice на Фатбой Слим, където актьорът Кристофър Уокън танцуваше в коридорите и фоайетата на празен хотел.

Рекламата на Kenzo World е своеобразно продължение, като този път в главната роля е 21-годишната Маргарет Куоли (сериала "Остатъците"), дъщеря на топмодела Анди Макдауъл. Прочутата й майка направи и актьорска кариера във филми като "Секс, лъжи и видео", "Четири сватби и едно погребение", "Омагьосан ден", а днес продължава да е лице на козметичния гигант "Л'Ореал".

Парчето за музикален фон на рекламата е написано специално и се нарича Mutant Brain. То е дело на диджеите Сам Шпигел (брат на Спайк Джоунз) и Ейп Дръмс, с вокала на ямайския им колега Асасин, наричан още Агент Саско.

Хореографията пък е на Райън Хефингтън, на когото дължим и хитовото видео на Сия Chandelier.