Диляна Попова се конкурира с журналистите Георги Тошев и Георги Милков

Диляна Попова, Георги Милков и Георги Тошев са тримата финалисти в "Африка: Звездите сигурно са полудели". Победителят се определя с гласуване по телефона и с SMS-и, което вече е в ход. Фаворитът на зрителите става известен в двучасово предаване на живо по Би Ти Ви в понеделник, 9 декември, от 20 ч.

Тримата финалисти, които оцеляха в приключенското риалити измежду общо 13 ВИП участници, вече разкриха какво ще правят с джипа, предназначен за победителя в премиерния сезон на шоуто.

Фотогалерия: Африка: Звездите сигурно са полудели

Георги Милков възнамерява да вземе финансовия еквивалент на наградата и да даде част от парите за обучението на малкия бушмен Алекс. Георги Тошев, който има фобия от автомобили, също ще дари част от средствата - на фондациите на Силви Вартан и Димитър Бербатов.

Диляна Попова все още не е решила, но тъй като обича да шофира, може и да запази атомобила. И тримата обаче се обединиха около идеята да се направи фонд за малкия Алекс с участието и на останалите. Финалистите имат желание да подпомогнат не само момченцето, но и други от африканските деца, с които са се запознали по време на своя престой на Черния континент.

Теди Кацарова също бе развълнувана от срещата с Алекс и другите африкански деца, които я накарали да се замисли дали не е назрял моментът да стане майка