През уикенда семейство Кардашиян показаха традиционната си коледна картичка. Докато неписан закон гласи, че семейните снимки стават по-забавни с годините, картичките на Кардашиян са изключение.

Виждали сме ги в бяло и с Дядо Коледа, снимали са се в рокерски стил, през 2011 г. си направиха 3D картичка, миналата година на снимката присъстваше покойното коте на Ким - Мърси, но не и гаджето й Канйе Уест

Коледната картичка на семейство Кардашиян през 2011 г. 

Коледната картичка на семейство Кардашиян през 2012 г. 

Тази година снимката е дело на Дейвид Лашапел и, разбира се, темата е "висша мода" (все пак Канйе вече е част от семейството, макар да не е в картичката). 

Ето някои неща, върху които със сигурност са искали да ни обърнат внимание с този кадър:

1. Фигурата на Ким Кардашиян е по-голяма в сравнение с останалите членове на семейството, освен това е поставена по-високо. Чист намек, че тя е златната кокошка на фамилията. Ако не вярвате, обърнете внимание и на огромния знак за долар отляво. 

2. Гаджетата липсват - Скот Дисик (гаджето на Кортни), Ламар Одом (съпругът на Клои) и Канйе Уест (годеникът на Ким) не са на портрета. Последният обаче се вмъква в картинката - едно от списанията (на чиито корици са били членове на семейството), върху които Кайли и Кендъл са стъпили, е броят на "Ролинг стоун" с Канйе на корицата си. 

3. Ако съществуват "Илюминати", явно сем. Кардашиян искат да знаем, че са част от общността им - пирамидата с око зад Кендъл. 

4. Точно над щастливата майка Крис виждаме графити таг Fame (Слава). 

5. Брус Дженър (вторият съпруг на Крис и баща на Кайли и Кендъл) не отсъства от картичката, въпреки че през октомври двойката обяви раздялата си. 

6. Роб Кардашиян липсва...

Адвокатът Робърт Кардашиян и съпругата му Крис Кардашиян са родители на Ким, Кортни, Клои и Робърт. От втория съпруг на Крис, Брус Дженър, те имат и трима доведени братя - Бъртън, Брендън и Броуди плюс доведена сестра, Кейси. Любовта между Брус и Крис пък ражда Кендъл и Кайли.