Везните обичат увертюрата в секса, но си задават много въпроси

Везните са една от зодиите, които се славят с неограничени възможности в любовта. Нежността е тяхното основно оръжие, а благият характер им помага лесно да завързват контакти.

Могат да ви съблазнят с поведението си, с външния си вид, както и с нуждата винаги да бъдат глезени и обичани.

Везните са чувствени натури, много общителни и привързани към семейните ценности. По принцип обичат любовната предигра и отделят специално внимание на увертюрата. Погаждат се добре с партньора си и изразяват чувствата си открито, без свян.

Тази зодия се ръководи от Венера и затова Везните са много сантиментални и мечтателни. Винаги преди да вземат решение, си задават много въпроси. От партньора им се изисква огромно търпение... Когато обаче се влюбят истински и са убедени в силата на чувствата си, Везните стават неузнаваеми.

Представителите на този зодиакален знак са по-скоро отворени към външния свят, но въпреки това дълго се двоумят, преди да предложат приятелството си на някого. А междувременно другите не чакат... Тази нерешителност е една от чертите, с които Везните се борят непрекъснато. Но ако имате приятели от тази зодия, струва си да ги запазите - те са чувствителни, всеотдайни, услужливи, лоялни и забавни.

Ако Везните се свържат със Стрелец, Дева, Лъв или Скорпион, разбирателството помежду им е гарантирано.

Източник: В. за В.