Свикнали сме да мислим, че някак си изневярата се е превърнала в част от природата на мъжете. Е, да, но за нея си има причина.

Лошата новина е, че, да, много е вероятно той вече да не е влюбен във вас. Добрата е, че може би вие сте предизвикали тази реакция като отговор на вашето пренебрежение. Възможно е дори да не съзнавате, че го правите, така че вижте кои са двата най-чести повода, заради които мъжете кръшват на любимите си. 

И се постарайте да ги избягвате, преди да е станало късно...

Карате го да се чувства пренебрегнат

Този сценарий обикновено се развива при мъжете, които скоро са станали татковци или при тези, които си имат жена работохолик. В първия случай майката отдава цялото си внимание на новороденото си дете, а във втория графикът й е толкова натоварен, че вниманието за любимия мъж е твърде... никакво.

Момичета, ще трябва да се постараете да намерите баланса. Не е лесно, знаем, но и на вас не би ви харесало да сте в същата позиция, нали? Правете малки жестове на внимание. Отделяйте поне по 15 минути на ден, за да си говорите, сипете си питие и се гушнете на дивана, не забравяйте ласките, чувайте се по телефона, искайте мнението му... Такива неща. И се опитвайте да разчупите рутината! Иначе тя ще ви изиграе лоша шега.

Усеща липса на романтика 

Ако си мислите, че на мъжа му е нужен само секс, за да е винаги до вас, грешите. Господата също се нуждаят от ухажване и не трябва да забравяте да подхранвате романтиката и нежността в отношенията ви. Устройвайте си романтични вечери, сгответе му, излезте на кино, разходка, пътувайте... Трябва да подклаждате искрата с нови преживявания постоянно!
И си позволете да зарежете задълженията, когато той има предложение да се видите или да излезете. Мило е! А и работата почти винаги може да почака.

Източник: beu.bg