По Тв7, където самата тя бе водеща преди време, бившата съпруга на Иван разказа за своите нови професионални начинания и талантите на дъщеря им Ава, пяла дори на сцената на "Музикална академия"

"Вярвам във всички видове любов - и изпепеляваща, и балансирана, и от пръв поглед. Любов не само между партньори, но и между приятели, между родители и деца. Не може да не обичаш, това е невъзможно, това ни прави хора", коментира в предобедния блок "Усещане за жена" бившата съпруга на продуцента и водещ Иван Христов. 

Виж още: Вихра - млада, красива и секси

Въпреки силните си думи обаче тя бе категорична, че в момента няма мъж до себе си: "Ухажвана жена съм, но не съм срещнала човека, който да ми промени комфорта и начина на живот, който си изградих, напълно съобразен с дъщеря ми."

В момента бившата тв водеща пише за единственото списание за коне в България. Вниманието на много мъже към нея я кара да се чувства добре, дори да се шегува, че след риалити шоуто "Ексмилионер търси съпруга" сега телевизията може да направи с нея "Екссъпруга търси милионер"...

Дъщерята на Вихра и Иван - Ава, вече е на осем години и демонстрира разностранни таланти. Зрителите на Тв7 вече са я чували как пее в дует с участници в "Музикална академия".

Освен това Ава рисува и танцува, иска да стане модна дизайнерка, а за вдъхновение й служат феите, които изработва от бебе от всевъзможни материали.

"С Ава мога да говоря за всичко. Говорили сме и за това, че един ден мама може да има нов мъж до себе си. Дори самата тя ми избира мъж по филмите и най-често си харесва Брад Пит, при което аз й обяснявам, че единствената пречка да сме заедно с него е, че той е женен, а аз не ходя с женени мъже", обясни с усмивка Вихра.

Заедно с водещата на "Усещане за жена" Гергана Стоянова тя показа на зрителите как поддържа здравословен начин на живот, как си прави маска за лице от натурални продукти и как следва стриктно гладолечението още от малка.

Живея в хармония, защото правя и мисля нещата, както смятам за добре, заяви за финал Вихра.

Междувременно Иван и Андрей се отказаха от ролята на водещи в "Сблъсък" и чрез продуцентската си компания "Междинна станция" подготвят втория сезон на "Къртицата", този път с подзаглавие "Разтърсване". Като техни заместници в токшоуто през уикенда своя дебют направиха победителят от "Къртицата-1" Любомир Жечев (в събота) и Юлиан Константинов (в неделя).