Любовният живот на мъжа не бива да спира заради кризата във финансовото му състояние. Има много начин да поканите момиче на среща, без да харчите изобилие от пари.

Разходете се

Колкото и да е банално, една разходка винаги е запомнящо се изживяване, ако компанията е приятна. По този начин може да обсъждате и хората, които минават покрай вас, а не само с какво се занимава другият.

Сгответе й

Представата за романтична среща не са свещите, скъпият ресторант и малките порции, а напротив. Сгответе й. Старанието е много по-романтично, отколкото голямата сума, похарчена за обикновена вечеря.

Филмова вечер

Не е задължително да я водите на кино всеки път. Може просто да се снабдите с някой филм, който пасва на вкусовете ви. Подгответе се с голямо количество пуканки и лакомства за отскок.

Посетете автентична библиотека

На пръв поглед идеята изглежда скучна, но би било интересно и за двамата да научите предпочитанията си за книги и автори. Разговорите за литература винаги са приятни, ако имате достатъчно начетен събеседник, разбира се.

Поиграйте

Има много голямо разнообразие от настолни забавления, освен картите и заровете. Обикновена игра на "Не се сърди, човече" също ще е весело състезание между двама ви.

Звездно наблюдение

Дори и нищо да не разбирате от астрономия, това е едновременно романтичен и евтин начин да я изведете на среща. Кой знае, може да откриете звездата, която ще кръстите на нея като подарък за следващия й рождения ден.

Пързаляйте се с шейни

А може и с легени, чували, каквото ви дойде наум. Ще има въргаляне в снега, близост, забавление и спестени пари.