Четиримата групари облякоха костюми от пролетно-лятната колекция на Джон Варватос, вдъхновена от албума им Dressed To Kill (1975)

Музикантите не само позират в рекламната фотосесия, заснета от рокфотографа Дейвид Клинч на фона на Бруклинския мост в Ню Йорк, но излизат облечени така и на модния подиум.

През уикенда "Кис" се появиха изненадващо на седмицата на мъжката мода в Милано, за да участват в представянето на следващата колекция от Джон Варватос, за сезона есен-зима 2014/2015.

Облеклото е продължение на човешката сексуалност, обяснява 64-годишният басист Джийн Симънс. Китаристът Пол Стенли, който навършва 62 след броени дни, допълва, че са запознали с дизайнера именно в Милано, но лично той отдавна харесвал дрехите му и откривал в тях стила на големите рокгрупи от 60-те.

Видео: "Грийн дей" за Джон Варватос

Този февруари групата отбелязва четири десетилетия от излизането едноименния им дебютен албум Kiss, а напролет ще бъде приета с почести в Залата на рок славата (Rock And Roll Hall Of Fame).

В костюмите на Джон Варватос, но и с характерния си грим, "Кис" свириха и пред 200 отбрани гости на моделиера в Ню Йорк, на мястото на някогашния култов рокклуб CBGB, където е заснет и рекламният клип за новата му колекция.

↵ Use original player
YouTube
← Replay
X
i