Хората не са безгрешни. Важното е да си вземаме поука. Същото правило важи и в секса. Едва ли някой мъж ще ти каже директно, че не ставаш, но 100% е сигурно, че повече няма да ти звънне

Ето кои са трите неща, за които трябва да внимаваш, когато сте под чаршафите:

Стеснението

Абсолютна тъпотия и пълна лъжа. Мъжете не си падат по притеснителните момичета. Оставете комплексите си в миналото. Вие сте секси и се дръжте така. Не се колебайте да изпълните сексуалните му желания. Разкрепостената жена в леглото обикновено става и постоянна спътница в живота.

Виж още: Дребните лъжи, които жените изричат в леглото

Мълчанието

Мъжете обожават да чуват гласа ви докато правите секс. Откъслечните вопли му създават сигурност, че прави това, което ви харесва. А за него това е важно. Разбира се не се налага да викате все едно сте на футболен мач, но някой и друг стон направо ще го побърка от възбуда.

Сексуалната пасивност

Не бива да чакате на готово. Ако винаги чакате той да ви покани в леглото или пък по време на секс чакате само партньорът ви да диктува нещата, правите голяма грешка. Мъжете полудяват, когато жената вземе инициативата. Господата обожават да бъдат съблазнявани, например с нежен масаж, ароматни свещи и чаша вино.

Виж още: Изненадващи факти за секса, които е добре да знаете