"Секс" не е отговорът. "Секс" е въпросът, а отговорът е "Да", казва Суами Екс

И докато отговорът винаги ще е "Да", то възникват и някои други любопитни въпроси!

Вижте поредните 10 любопитни факта за секса и обясненията им:

1. Пълната сексуална липса на активност може да доведе намаляване размера на мъжкия полов орган. Така, че английският израз if don't use it, you may lose it ("ако не го ползваш, може да го изгубиш") е всъщност истина.

2. Изобретателят на корнфлейкс Kellogg's вярвал, че неговата зърнена закуска може да потисне импулса за мастурбация.

3. Според изследване на Националното бюро за икономически изследвания в Америка, сексът ни прави толкова щастливи, колкото и печалбата на 100,000 долара.

Виж още: Каква е разликата между секса в порното и реалния живот

4. Стриптийзьорките печелят повече по време на овулация. Това се дължи на отделянето на сексуално стимулиращи феромони по време на овулация при жените.

5. 42% от двойките смятат, че е по-вероятно да видят Голямата стъпка, отколкото да получат оргазъм по едно и също време.

6. 51% от жените твърдят, че са получавали оргазъм по време на коремни преси.

7. Агалматофилия се нарича сексуалното влечение към манекени и статуи. Първият документиран случай на агалматофилия бил регистриран 1877 г.

Виж още: Златни правила на секса за една нощ

8. Доминантната ръка на мъжа е тази, която се намира от страната на по-високо стоящия им тестис. Разликата в разположението на тестисите е и причината те да не се удрят един друг, когато вървите

9. Много по-вероятно е да получите оргазъм, когато краката ви са топли.

10. Спермата бива изстрелвана с 28м/ч. А съставът й има ползи срещу остаряването и бръчките. В нея има още наличие на цинк и калций, които се борят с кариесите.

Виж още: Как да свършите заедно

Източник: Framar.bg