Едновременният оргазъм сигурно ви се струва "мисията невъзможна". Да, хубавите неща стават бавно, но пък си заслужава.

Какво всъщност пречи за едновременното достигане на този върхов момент и как се постига?

1. Когато по-лесно достигате до оргазъм чрез маструбация, трябва да се съсредоточите към двойния оргазъм. Ако позата е неудобна, за да стимулирате клитора си, насочете партньора си къде и как да действа. 

В началото започнете бавно, като първоначално му позволете да проникне до половината. За по-дълбокото проникване му помогнете с ръка. Насочвайте го спрямо желанията си, като няма нищо лошо и вие да помагате с ръка, и всичко ще дойде на мястото.

Виж още: Когато сексът стане скучен

2. Друг много често срещан проблем е, че жените обикновено свършват по-бавно от мъжете, затова започнете с орална любов. Позволете на партньора си да ви стимулира както с ръцете, така и с езика си. След това изберете поза, в която вие да определяте "правилата". Най-добре e да сте отгоре. Преди да проникне масажирайте клитора си с кръгообразни движения - това улеснява притока на кръв към него. 

Ако усетите, че скоро идва моментът, се отдръпнете бавно като оставите само главичката му да е във вас и започнете да правите бавни, повърхностни движения. Това забавя него, а на вас дава добра К-стимулация.

Виж още: Къде гледат жените всъщност

3. От особено значение е и дишането. Важно е да сте спокойни и отпуснати. Започнете да дишате дълбоко и равномерно. Отпуснете диафрагмата и поемете въздух така, все едно ви чака голямо изкачване. 

Специалистите твърдят, че когато дишаме дълбоко, доставяме повече кислород на кръвта си и тя циркулира по-бързо. Естествено, повече от нея слиза в слабините, а това е най-сигурният начин за достигане на оргазъм.

Виж още: Десет признака, че един мъж си пада по вас

4. За достигането на едновременния оргазъм трябва да се научите и на още нещо. Специалистите го наричат "дисциплиниране" на вагината. Това означава, че трябва да се научите да стягате и отпускате мускулите на влагалището си (получава се със системни тренировки). 

Това действа безотказно на мъжете. Докато той е във вас, а вие прилагате този трик, първо, той ще ви усеща по-добре, и второ – вие ще чувствате много по-осезателно движенията му.

Когато превърнете това в практика, ще установите момента, в който партньорът ви вече не може да се сдържа. Освен това ще успеете да се отдадете на собствения си оргазъм едновременно с него.

Виж още: Пет вида любовници

И все пак, най-важното в интимните взаимоотношения с партньора е ясно и точно да заявите претенциите си, без да се стеснявате му покажете какво ви харесва. По този начин и гореспоменатите трикове ще имат ефект, и ще ви помогнат едновременно да се насладите на оргазъм.

Виж още: Най-култовите изказвания на Наталия Кобилкина за секса