Митът, че жените не се заглеждат в анатомичните дадености на мъжкия пол, е разбит

Мъжете често са обвинявани за нагона си и честото взиране в деколтета и дупета на красиви представителки на нежния пол. Сякаш самите жени не правят същото.

Ако все пак някой реши да противоречи на факта, че жените също имат навика да пускат по някой и друг влажен поглед на определени части от мъжкото тяло, "Космополитън за мъже" (да, нелепо звучи - бел. ав.) пусна видео, което тотално пречупва всякакви възражения по темата.

Главен герой е Антъни - добре сложен младеж, който приема ролята на обект на женските погледи. Екипът на "Космо за мъже" поставя скрити камери на ключови места от тялото му - бицепса, задните част и гениталиите, както и една на очилата му. Всяка една от трите камери (тази на очилата просто заснема нещата през гледната точка на мъжа) отчита погледите отправени към конкретната зона.

Антъни е пуснат да се представя за изгубен турист по улиците на Ню Йорк, като официалната му цел е да спира млади жени с молба да го упътят до определена дестинация. Неофициално обаче експериментът показва къде и колко всъщност зяпат жените.

Вие можете ли да познаете къде?