Шоуменът не даде еднозначен отговор дали ще прави политическа партия

"Дали ще направя партия зависи от обстоятелствата по нататък. Ще направя това, което е необходимо. Следващата ми инициатива е за електронното гласуване, всеки да гласува от телефона си", каза Слави Трифонов на пресконференцията след изборите.

"Отвратително е да се редим на опашки, в България и в чужбина. 12 хил. секции не стигат в България, електронното гласуване трябва да е чрез модерните технологии. това със сигурност ще продължи като битка. Другото, срещу което ще се борим, е, че депутатите са много, бройката на депутатите е голяма. Промените ще се случат спрямо подкрепата на хората. Няма да спра дотук", каза още Трифонов. 

"Представете си 3 млн. бълагри срещу 240, съдбата трябва да се решава от 240. 3 млн. души са ужасно много и те не могат да си позволят българските депутати да не се съобразят с тяхното мнение. Ако не го направят, те ще получат жесток урок от техния суверен. Българските депутати са деца на българския народ", добави той. 

"Политическата класа получи звучен шамар. Няма как да не се съобрази с желанието на тези 3 млн души", обобщи Трифонов.

"Българският народ заслужава много по-добри политици от тези, които са сега. Ние не избираме между добро и лошо, ние избираме между лошо и по-лошо. Трябва да избираме хора с качества", каза още тв водещият.