В днешния динамичен и изнервен свят нуждата от здравословен живот става все по-голяма. От 4 до 7 октомври Сердика Център ще отвори врати за Дните на здравето.

Ще разберете как да контролирате личното си здраве. 

В рамките на Дните на здравето в Сердика Център ще научите как да живеете здравословно и какви превантивни мерки да вземате. Всеки ще може да се консултира със специалист. 

Очакват ви фирми представящи традиционната и алтернативна медицина - фармацевтични компании; фирми, предлагащи здравословна храна; хранителни добавки; натурални, еко храни и кулинария; профилактика и рехабилитация; медицински центрове; натурална и био козметика; ароматерапия и аюрведа; масажи и акупунктура; фитнес.

Специално за Дни на здравето в Сердика Център, в България пристига световно известната израелска диетоложка Линор  Шахер, която ще представи своята програма за здравословно хранене според кръвната  група. Очаква ви уникално кулинарното шоу, представено само от известни шеф-готвачи. Посетителите на форума могат да си направят индивидуална програма за терапия чрез елементи на цветотерапия и акупресура, както и да се докоснат до уникалния метод - аурометрия. За забавлението на децата ще се погрижи Бате Енчо.

Елате и ще се изненадате колко неща ще откриете за себе си! 

Официален партньор на Дните на здравето в Сердика Център, гр. София е българската компания за традиционни и здравословни млечни храни "Ел Би Булгарикум".