Мацки, знаем, че въпреки огромния ентусиазъм на мъжете, за много от вас сексът в ранните часове на деня не е най-любимото нещо, но е време всички жени да преосмислим това!

Защо ли? Защото сутрешната любов е тази, която изиграва най-голяма роля за създаването на повече близост и доверие, а така прави и връзката по-силна и специална.

Според учените сексът сутрин кара партньорите да мислят един за друг през целия ден и, разбира се, прави го много по-усмихнат и позитивен. А подобно нещо винаги е повод да се чувстваш благословен, че си с определен човек!

Ако пък сте вълна "Искам бебе", трябва да знаете, че сутрешните ласки са много предразполагащи за зачеване. Тогава шансът за забременяване при жената се увеличава значително.

Освен това, сексът в ранните часове на деня стимулира отделянето на повече антитела в организма, а така повишава имунитета и предпазва тялото от инфекции.

С други думи - мачкането на чаршафите сутрин определено не е за изпускане! Така че, хора, вместо да се успивате за работа, палувайте преди работа!

Източник: beu.bg