Футболистът публикува в "Туитър" следното: "Благодаря на всички за участието в конкурса за момчешко бельо на CR7. За мен бе удоволствие да разгледам снимките ви."

Знаем как го разбирате извадено от контекста, но всичко си има логично обяснение, a както изглежда, има и нова работна позиция в екипа, който поддържа профилите на футболиста в социалните мрежи, защото публикацията вече е изтрита. 

Кристиано Роналдо пуска линия бельо към марката си CR7 следващия месец, която включва модели за мъже и момчета. За да промотират младежката линия, CR7 правят конкурс във "Фейсбук" със следните правила:

Качи най-добрата, най-лудата и най-забавната си снимка, която показва любовта ти към CR7 и спечели среща с Кристиано Роналдо и билет за негов мач. Първото място ще зарадва трима души, затова вземи един възрастен и най-добрия си приятел. 

Сега вече става ясно, че Роналдо не благодари на последователите си за снимки за момчета по бельо, а за участието им в конкурс с абсолютно благоприлични снимки, които отразяват страстта към футбола. 

И все пак, CR7 Boys Underwear Contest е подвеждащо име на конкурс. 

По-късно Роналдо - или някой от екипа му - коригира грешката и поздрави победителя в конкурса: