Освен победителя в X Factor, в "Черешката на тортата" през новата седмица гостуват Константин, Орлин Павлов, Силвия Драгоева и Деси Петрова - Солджъра

Кулинарният маратон в последния ден на април започва на гости у певеца (и актьор) Орлин Павлов, който готви едва за втори път в живота си, но за сметка на това прави най-вкусната лазаня.

Орлин, който сега играе в сериала "Отплата", се оказва страстен любител на сладкото, а десертът му - истинска калорийна бомба. Вечерта е най-щастлива за колегата му от попфолка Константин, който изяжда цели две порции.

Един X Factor се развихря в кухнята на 1 май, вторник, когато бургазлията Рафи Бохосян, победител в музикалното риалити, изненадва гостите с изцяло арменска вечеря.

Приготвянето на вкусни манджи се следи зорко от вещия и в ресторантьорството поглед на илюзиониста Астор, а чаровният домакин, нашумял напоследък с хита 4321, сервира и много забавни истории.

В сряда домакинства брадърката, а впоследствие корица на "Плейбой" и тв водеща Силвия Драгоева, която демонстрира богата програма - запознанство с кучетата й, представяне на уникално ноу-хау от последните кулинарни тенденции, хайвер от балсамико, италианско манджаре и сериозен брой изненади.

В четвъртък зрителите гостуват на активистката Десислава Петрова - Солджъра, която този път се бори за правата на вегетарианците. И макар че менюто е постно, това няма да се отнася за разговорите.

В петък една дискотека се превръща в кухня, а виновен за това е Константин, който беше и първият ВИП брадър в българския тв ефир.

Преди да седнат на масата обаче, той ще срещне зрителите с любимите си продавачки в софийските магазини, както и с най-важните жени в живота му - неговата съпруга и дъщеря им. И макар гостите да очакват поне няколко вратни пържоли, изненадата за тях е меню от диетични блюда.

Празничната трапеза за деня на труда 1 май подрежда Рафи Бохосян