Знаем, че в момента всичките ти спестявания са насочени към лятната отпуска. Затова открихме страхотна оферта за стегнатата ти банкова сметка.

Toshiba Satellite не е най-впечатляващия компютър, но е подходящ e за потребители, които търсят лаптоп, удовлетворяващ ежедневните им нужди като работа с електронна поща Интернет, стандартни офис приложения и основно мултимедийно забавление. А още по-важното е, че е на впечатляваща цена. 

Подходящ за Интернет, музика, FullHD филми, видеоразговори, офис приложения, бизнес софтуер. 

Освен това има уникален дизайн, елегантно излъчване и много стил! Прави впечатление здравата конструкция от висококачествени материали. Има текстурирано черно покритие, по което не остават пръстови отпечатъци или драскотини.

Колкото до техническите характеристики на лаптопа - разполага с цифрова клавиатура (NumPad надписана на български език (БДС стандарт), HD Sound, Stereo Speaker, вградена камера и микрофон. Производителността му се гарантира от процесор Intel Dual Core B815 1.6 GHz, които осигурява нормална скорост на работа, видеото е отлично, но лаптопът не е подходящ за игри. 

Имаш и достатъчно място за съхранение на любимата колекция от видео, музика и приложения. Теглото му е 2.5 кг., батерията е литиево-йонна и притежава 6 акумулаторни клетки, които издържат до 3-4 часа време на работа.

Ще го откриеш в Multirama на повече от специална цена. Това не е всичко. Получаваш и подаръци - чанта и мишка.