Кандидат-президент и банкер са сред участниците в "Черешката на тортата" следващата седмица

Рок, рими и карате обещава втората седмица от "Черешката на тортата" по Нова телевизия - с участието на кандидат-президента Светльо Витков, банкерът Левон Хампарцумян, рокдамата Милена Славова, Нели Атанасова и Део, определян като "водещия, който расте, но не старее".

Понеделникът (27 февруари) отново започва с фронтмен на рокгрупа и краставица. Освен умения пред печката и изискано меню, Светльо Витков ще демонстрира и уменията си в японското карате, но изненадата, която е приготвил, ще накара един от гостите му да избяга...

Втората вечер ще ни отведе в дома на топфинансиста Левон Хампарцумян, който се оказва и топготвач. Само гостите му обаче ще могат да усетят на живо аромата на шафран и трюфели.

В сряда първата дама на рока Милена, която напоследък ни изненада и с ново амплоа - като водеща на предаване за народни танци ("Надиграй ме" по БНТ Свят). Тя се справя с петстепенно меню, като междувременно успява да нахрани и няколко бездомни кучета.

Нели Атанасова ще покаже как е подредила дома си в изцяло свой дизайн в сряда. Бившата гимнастичка пренебрегва диетите и посреща гостите с богата маса и много вкусотии. Десертът ще накара всички да онемеят, а Део дори ще си тръгне с дар за вкъщи.

Впрочем всенародният любимец е оставен за десерт в петък. Той залага на българската кухня, като основните продукти ще са 100 % био - взети направо от градината на баба му. Водещият на "Екс фактор" ще запознае гостите със сестра си Марина и ще им поднесе погача, омесена лично от него погача.

Вечерята у Део щяла да предизвика у гостите прилив на вдъхновение и да ги накара да говорят в рими.